Μπορεί το κούνημα των φτερών μιας πεταλούδας στον Αμαζόνιο, να φέρει βροχή στην Κίνα; Για όσους πιστεύουν στο “φαινόμενο της πεταλούδας”, το παρακάτω βίντεο αποτελεί ακόμα μία επιβεβαίωση για το φαινόμενο της ευαίσθητης εξάρτησης ενός συστήματος από τις αρχικές συνθήκες (κι ας είναι προϊόν μοντάζ).

 

Όσοι όμως δεν ενδιαφέρονται ιδιαίτερα για την παραπάνω θεωρία του χάους, απλά θα γελάσουν με το πώς μια πεταλούδα μπορεί να φέρει την καταστροφή σε μία ολόκληρη γειτονιά!

 

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια