Αφού κάνει τη γνωστή εισαγωγή περί “μάνας, ερωμένης, συντρόφου” και της αναγκαιότητάς τους ο Δήμαρχος Βόλου απευθυνόμενος στο κοινό του αρχίζει να λέει ένα ανέκδοτο.

Το ανέκδοτο του κυρίου Μπέου είναι από αυτά τα χυδαία καλαμπούρια λαϊκής κατανάλωσης το οποίο και να μην ακούσετε δεν έχει καμία σημασία. Πιο τραγικό από την αναπαραγωγή συγκεκριμένων κλισέ που δείχνουν την πραγματική θέση της γυναίκας για κάποιους είναι το θερμό χειροκρότημα του ακροατηρίου. Δυστυχώς!

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X