Έχει γίνει θεσμός. Οι ντόπιοι το έχουν αγκαλιάσει, οι τουρίστες βρίσκουν ένα παραπάνω λόγο για να πάνε στα Γιάννενα. Το 3o Ioannina Street Theater Festival τελείωσε και άφησε ξανά τις καλύτερες των εντυπώσεων. Πιτσιρίκια και μεγάλοι γέλασαν με τη ψυχή τους, ξεχάστηκαν. Καλλιτεχνικές ομάδες που δεν έχουν ευκαιρίες όπως αυτή στα Γιάννενα, είχαν κοινό από εκατοντάδες άτομα και με τη σειρά του ο κόσμος γνώρισε ασυνήθιστα είδη Τέχνης. Παρακάτω οι στιγμές που απαθάνατισε ο Δημήτρης Βάσσος με τον φωτογραφικό του φακό.

ioanninaioannina2ioannina3coverioannina4ioannina5ioannina6ioannina7ioannina8ioannina9

 

 

 

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X