Αγάμητοι, ανοργασμικές, ανέραστοι, κοκοράκια του ενός λεπτού, τριαντάρηδες με μπάκα και τενοντίτιδα από τη μαλακία, γκομενάκια με αράχνες στο γατάκι σας… χαμογελάστε! Η ζωή σας αλλάζει!

Έπειτα από δεκαετίες που το Cosmopolitan έχει καταστρέψει τη ζωή σας επιβάλλοντας συγκεκριμένα σεξουαλικά πρότυπα αποφάσισε να δώσει και σ` εσάς μία ευκαιρία.

Ασφαλείς πληροφορίες από τις ΗΠΑ αναφέρουν πως οι ιδιοκτήτες του Cosmopolitan έχουν δώσει εντολή στους εκδότες του περιοδικού σε ολόκληρο τον κόσμο να προχωρήσουν σε αλλαγή πλεύσης. Να… απομυθοποιήσουν το σεξ και να δώσουν στους άντρες την ευκαιρία να ζήσουν την υπόλοιπη ζωή τους χωρίς να τρέμουν τη «Ροζ Βίβλο» που μεθοδικά εδώ και χρόνια κάνει τις γυναίκες όλο και πιο καργιόλες.

Παράλληλα, το δημοφιλές περιοδικό (μεγαλόψυχα) θα δώσει την ευκαιρία και σε γυναίκες που δεν είναι «μπίμπο νυμφομανείς σοράγιες», να έχουν κι αυτές δικαίωμα στο σεξ, τις σχέσεις και τη ζωή γενικότερα.

cosmo2

Το τεύχος Οκτωβρίου είναι το τελευταίο λοιπόν που κυκλοφορεί με tips για το «πώς να τον κάνεις να σέρνεται από πίσω σου σαν σκυλάκι», «πώς να τον απατήσεις χωρίς να πάρει χαμπάρι» και «ποια είναι τα δέκα σημάδια που δείχνουν ότι είσαι έτοιμη για τον επόμενο»!

Μοιάζει απίστευτο, αλλά είναι πραγματικότητα… Όπως μαθαίνουμε, το τεύχος Νοεμβρίου στην Ελλάδα θα κυκλοφορήσει με τίτλο «Σεξ το υπερτιμημένο» και στο editorial του περιοδικού θα τονίζεται: «Ξεχάστε τις 28 στάσεις για καλό σεξ, που προτείναμε στο παρελθόν. Μία είναι αρκετή! Άντε… βαριά δύο. Μία ο άνδρας από πάνω, μία ο άνδρας από κάτω και τέλος»!

Όσο για το εξώφυλλο, εκεί θα δούμε τη Μόνικα, που αποτελεί το πιο αντικαυλωτικό πρότυπο που κυκλοφορεί στην εγχώρια show biz.

Το νέο μότο του περιοδικού θα είναι το παλιό αγαπημένο τραγούδι του Κώστα Χαριτοδιπλωμένου «Ψηλές, κοντές, ξανθιές, μελαχρινές, αδύνατες, χοντρές… όλες καλές», αλλά και το σοφό ρητό «Ο καλός ο μύλος όλα τα αλέθει».

Ακόμη, εγκαινιάζονται και στήλες που αποκαλύπτουν τη νέα φιλοσοφία του περιοδικού. «Είμαι φέτα και το κέφι μου θα κάνω» θα είναι η βασική στήλη για τις γυναίκες αναγνώστριες, ενώ στο νέο Cosmo θα υπάρχουν στήλες και για άντρες, που τόσο καιρό βρίσκονταν στο στόχαστρο του περιοδικού και είχαν τραβήξει τα πάνδεινα από τις αναγνώστριες.

«Λευτεριά στους μικροτσούτσουνους» και «Δικαίωμα στον ύπνο αμέσως μετά το χύσιμο» είναι δύο μόνο από τις νέες ανδρικές στήλες, που έρχονται να αποκαταστήσουν τις αδικίες όλων αυτών των ετών.

cosmo3

Όπως είναι φυσικό, η εξέλιξη αυτή έχει φέρει μεγάλη αναστάτωση σε εκατομμύρια γυναίκες σε ολόκληρο τον πλανήτη, οι οποίες καλούνται εν μία νυκτί να αλλάξουν ζωή. Δεν ξέρουν πια αν πρέπει να κάνουν τρίο, ποια ώρα της ημέρας είναι η καλύτερη για τσιμπούκια και άλλα τέτοια καθημερινά προβλήματα.

Ανάλογα προβλήματα αντιμετωπίζουν βέβαια και ορισμένοι άνδρες. Κυρίως αυτοί που τα είχαν με αναγνώστριες του Cosmo, καθώς είχαν συνηθίσει τη μαλακισμένη συμπεριφορά τους και τώρα τους τρομάζει το άγνωστο. Το πώς μπορεί δηλαδή να εξελιχθούν οι σύντροφοί τους χωρίς την καθοδήγηση του συγκεκριμένου περιοδικού.

Πρόκειται σίγουρα για μία μεγάλη αλλαγή και θα υπάρξουν προβλήματα στις ανθρώπινες σχέσεις. Ας περιμένουμε να δούμε, όμως, πώς θα κυλήσει…

ΥΓ: Σύμφωνα με τα κιτάπια μου η στήλη «Σαλαμάνδρα» έκλεισε ένα χρόνο στο γλυκό μου το 3pointmagazine.gr! Φίλες και φίλοι, καλά γαμήσια να `χουμε…

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια