Ίσως πρόκειται για leak, ίσως πρόκειται για επιτηδευμένη διαρροή -αν και δύσκολα μπορεί να φανταστεί κανείς τους λόγους. Το ζήτημα είναι πως πρόκειται για ένα βίντεο που έχει ήδη γίνει viral και βγάζει έξω από κάθε πεπατημένη και πρότυπο τη δημόσια εικόνα ενός πρωθυπουργού, κυρίως στην Ελλάδα!

Η πατρίδα, η θρησκεία και η οικογένεια δεν αναφέρουν πότε είναι η…καλύτερη ώρα για σεξ! Αυτό το ανέλαβε ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, όταν στα πλαίσια ενός διαφημιστικού σποτ για τις εκλογές του 2012 παίρνει οδηγίες από τον σκηνοθέτη για το ύφος με το οποίο απευθύνεται στον ελληνικό λαό. Όταν καλείται να γίνει λίγο πιο… ερωτικός, αρχικά δυσφορεί, έπειτα όμως το ξανασκέφτεται, ενημερώνοντας όποιον δεν το ξέρει ή δεν το έχει δοκιμάσει -ακόμα-, πως εκείνη η ώρα είναι η…καλύτερη για ερωτισμό και σεξ!

Δείτε το βίντεο:

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X