Η βραβευμένη με Grammy Colbie Caillat, απηυδησμένη από τα κιλά make up που έπρεπε να φοράει και το photoshop το οποίο γινόταν απαραίτητα για να βγει η ίδια στο φακό και σε κάθε της μουσικό βίντεο, αποφάσισε να δημιουργήσει ένα μουσικό κομμάτι στο οποίο θα έλεγε στις γυναίκες ακριβώς το αντίθετο. Δηλαδή πόσο όμορφες είναι χωρίς make up και photoshop.

Το Try είναι ένα τραγούδι που μιλάει για την φυσική ομορφιά κάθε γυναίκας και πως πρέπει να εκτιμούμε τον εαυτό μας όπως είναι.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X