Την τελευταία στιγμή και κυριολεκτικά στο παρά πέντε ο Άδωνις Γεωργιάδης κατάφερε να μαζέψει υπογραφές ώστε να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία του αγαπημένου του πια κόμματος, της Νέας Δημοκρατίας. Ο τηλεοπτικός φακός τον απαθανάτισε να τρέχει έξω από τα γραφεία της ΝΔ στην Συγγρού για να προλάβει να καταθέσει τις υπογραφές. Το στιγμιότυπο ήταν τόσο αστείο που φυσικά δεν μπορούσε να περάσει απαρατήρητο από το Twitter και τους τουιτεράδες οι οποίοι σχολίασαν με τον καλύτερο τρόπο τον τρέξιμο του Άδωνι.

Το 3pointmagazine μάζεψε τα καλύτερα που ειπώθηκαν για το τρέξιμο του Άδωνι, τρέξιμο που θα ξεπεράσει και τα 100αρια του Μπολτ σε δημοσιότητα. Μα δείτε να γελάσετε και μόνοι σας:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X