Το πώς είχε πλάσει στην δική του φαντασία το μυθικό Westeros ο συγγραφέας, της επικής σειράς βιβλίων φαντασίας Game of Τhrones George R.R Martin, φαίνεται ότι δεν ταιριάζει απόλυτα με το πως αναπαραστάθηκαν τηλεοπτικά.

Συγκεκριμένα, σε μια πρόσφατη δήλωσή του ο Martin αποκάλυψε πως πολλά κάστρα και περιοχές που περιγράφει στα βιβλία του δεν έχουν μεταφερθεί οπτικά με απόλυτα ακρίβεια έτσι όπως τα περιγράφει στα βιβλία του και έτσι όπως τα είχε φανταστεί. Έτσι αποφάσισε ο ίδιος μαζί με μερικούς καλλιτέχνες να δημιουργήσουν μαζί τις εικόνες των κάστρων και των περιοχών όπως τις είχε πρωτοφανταστεί.

Winterfell

Winterfell-Elite-Daily1

The Iron Throne

ironthrone-elite-daily

Castle Black at The Wall

o-CASTLE-BLACK-AT-THE-WALL-9001

Dragonstone

o-DRAGONSTONE-9001

The Red Keep at King’s Landing

o-RED-KEEP-9001

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια