Ο Manu Chao  κυκλοφόρησε τρία νέα τραγούδια για το 2017 με άρωμα Ελλάδας στα videoclip.

Την παραμονή Πρωτοχρονιάς ο Manu Chao κυκλοφόρησε τρία νέα τραγούδια, ελεύθερα για download στο κοινό. Τα videoclip έχουν άρωμα Ελλάδας με εικόνες και από ελληνικές παραλίες αλλά και την Αθήνα. Σε ένα από αυτά μάλιστα, στο Moonlight Avenue, εμφανίζεται μαζί με την ηθοποιό και σύντροφό του Κλέλια Ρενέση σε κάποιο ελληνικό νησί να κάνουν βουτιές το καλοκαίρι.


Μπορείτε να τα κατεβάσετε δωρεάν από τη σελίδα του Manu Chao

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X