Τις τελευταίες ημέρες σφοδρή κακοκαιρία πλήττει την Γαλλία με την χώρα να βρίσκεται σε κόκκινο συναγερμό από τη Δευτέρα. Η χώρα έχει παραλύσει με τις μετακινήσεις να είναι πολύ δύσκολες καθώς δρόμοι έχουν μπλοκαριστεί και τα ΜΜΜ με δυσκολία κινούνται.

Μέσα σε αυτές τις συνθήκες και με το παχύ στρώμα χιονιού να καλύπτει τα πεζοδρόμια του Παρισιού και της ευρύτερης περιοχής, εκατοντάδες πρόσφυγες μένουν σε σκηνές στους δρόμους του Παρισιού με το θερμόμετρο να δείχνει -6. Άνδρες, γυναίκες και παιδιά ζουν στις παρακάτω συνθήκες:

Φωτογραφία του χρήστη Paris Refugee Ground Support.

Φωτογραφία του χρήστη Paris Refugee Ground Support.

Η κατάσταση αναμένεται να χειροτερεύσει κατά τη διάρκεια της νύχτας της Τετάρτης προς Πέμπτη καθώς αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας στους έως και -10 βαθμούς Κελσίου και εμφάνιση παγετού στους δρόμους, δήλωσε μετεωρολόγος της Météo-France στο AFP.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X