Το πρώτο ηχογραφημένο τραγούδι στο διάστημα, είναι γεγονός! Μετά από πέντε μήνες παραμονής στο διάστημα, ο διοικητής της NASA, Κρις Χάντφιλντ, διασκεύασε το “Space Oddity” του David Bowie και πλέον είναι έτοιμος να επιστρέψει στη Γη!

Ο καναδός αστροναύτης που έκανε τις αποστολές στο διάστημα “κοινωνικές” και στη διάρκεια της παραμονής του συγκέντρωσε φανταστικές φωτογραφίες, demos και tunes από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό, ολοκλήρωσε με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο το ταξίδι του.

Με τη βοήθεια του προσωπικού και τη μουσικό, Εμ Γκράινερ, ο Χάντφιλντ δημιούργησε ένα βίντεο με υπέροχα πλάνα τόσο από το διάστημα, όσο και από τον πλανήτη μας, διασκευάζοντας πολύ όμορφα την επιτυχία του Bowie.

 

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια