Ο Δημήτρης Τριανταφυλλίδης και η Ασπασία Στρατηγού
στο Ρυθμός 
Stage 
σε τραγούδια του Απόστολου Καλδάρα και του Άκη Πάνου

Είναι κάτι βράδια… η ζωή μου όλη!

Δευτέρα 12 Οκτωβρίου

Ο Δημήτρης Τριανταφυλλίδης με μια φωνή που ξεχειλίζει ψυχή, η Ασπασία Στρατηγού που τραγουδά και χτίζει όνειρα και μια ομάδα από δεξιοτέχνες μουσικούς, θέλουν να τα πουν στη σκηνή του Ρυθμός Stage στην Ηλιούπολη.

Ασπασία Στρατηγού

Δημήτρης Τριανταφυλλίδης

Η πιο μεγάλη ώρα είναι τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου και ο νταγερές βαρά μια μουσική διαδρομή με τραγούδια του Απόστολου Καλδάρα και του Άκη Πάνου. Τραγούδια που άλλαξαν τον κόσμο, τραγούδια που ακούγονται με κλειστά μάτια και ανοιχτή καρδιά. Θα είμαστε όλοι εκεί, για να πάρουμε ένα δρόμο ξεχασμένο και ν΄ ακούσουμε εκείνα που δεν λέγονται…

Rithmos Stage

Ρυθμός Stage
Δευτέρα 12 Οκτωβρίου
Μαρίνου Αντύπα 38, Ηλιούπολη
Τηλέφωνο: 210 9750060
www.rythmosstage.gr
Ώρα έναρξης: 22.00
Είσοδος: 12€ (με μπύρα ή κρασί)

Με την υποστήριξη του 3pointmagazine.gr

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X