Τα μαργαριτάρια του αμερικανού πρόεδρου Ντόναλντ Τραμπ είναι πολλά. Άλλο ένα ήρθε για να συμπληρώσει τη συλλογή με πολλούς να αναρωτιούνται πια ποιοι του γράφουν τους λόγους που περιέχουν συχνά λάθη και χοντράδες.

Αυτή τη φορά μετά τη συνάντησή του με τον Ιταλό Πρόεδρο, ο Τραμπ μεγαλούργησε και πάλι αναφέροντας ότι «οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Ιταλία μοιράζονται μια πολιτική και πολιτιστική κληρονομιά που πηγαίνει χιλιάδες χρόνια πίσω, στην Αρχαία Ρώμη».

Όπως ήταν αναμενόμενο τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης άρχισαν να τρολάρουν τον αμερικανό πρόεδρο για τους δεσμούς των ΗΠΑ με την Αρχαία Ρώμη.

Ορισμένοι μάλιστα του θυμίζουν πως οι Ηνωμένες Πολιτείες μετρούν μόλις 243 χρόνια σε αντίθεση με τη Ρώμη που υπήρξε πριν μιάμιση χιλιετία και διήρκησε για χίλια χρόνια.

Τις εντυπώσεις έκλεψε και το βλέμμα της διερμηνέως που μιλά από μόνο του, όταν έρχεται η ώρα να μεταφράσει τα λεγόμενα του Αμερικανού προέδρου.

Με πληροφορίες από tvxs.gr.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X