Φαντάσου να μπορούσες να δεις από κοντά το μέρος που αποτέλεσε το κινηματογραφικό Χόγκουαρτς στην ταινία Harry Potter ή το δάσος όπου οι Σταρκ από το Game of Thrones βρήκαν τους λύκους. Αυτό σκέφτηκαν τρεις φίλες και αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν αυτή τους την φαντάσια.

Ξόδεψαν ότι χρήματα είχαν στην άκρη και ταξίδεψαν για δύο ολόκληρα χρόνια σε διάφορα μέρη ανά τον κόσμο όπου γυρίστηκαν οι αγαπημένες τους ταινίες και σειρές.  Αυτές είναι μερικές από τις αγαπημένες τους φωτογραφίες που τράβηξαν από τα μέρη αυτά:

walking dead

The Walking Dead

xarry potter

Harry Potter

sherlock

sherlock (2)

Sherlock Holmes

hot fuzz2

hot fuzz

Hot Fuzz

games of thrones

games of thrones (2)

games of thns

Game Of Thrones

forrestgamp

Forest Gump

doctor who

Doctor Who

breaking bad

breaking bad (2)

Breaking Bad

avengers

Avengers

batman

Batman

12years slave

12 Years A Slave

 

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X