Πασχάλης Τσαρούχας – Νικόλας Αδέσποτος

«Ο Παλιάτσος και ο Ληστής»

Παρασκευή 2 και 9 Οκτωβρίου

 Νικόλας Αδέσποτος

Ο Πασχάλης Τσαρούχας και ο Νικόλας Αδέσποτος, για δύο Παρασκευές, στον “ΡΥΘΜΟ STAGE”.

Πασχάλης Τσαρούχας

Δύο βραδιές “από αλλού”, Παρασκευή, 2 και 9 Οκτωβρίου, με τον Ληστή και τον Παλιάτσο να μπλέκουν σ’ ένα μακρύ οδοιπορικό στο έντεχνο και στο ροκ ελληνικό τραγούδι. Σε ρυθμούς και μελωδίες αγαπημένων δημιουργών, μέχρι και τις δικές τους προσωπικές επιτυχίες, όπως τα ιδιαίτερα και δυνατά “Ετερώνυμο” και “Γενιά του μίσους”  και τους καυστικούς “Εξωγήινους” και “Σύριζα”, θα μας “κλέψουν” από το αβέβαιο σήμερα και θα μας ταξιδέψουν… ψηλά! αφίσα

Παρασκευή 2 και 9 Οκτωβρίου

Ρυθμός Stage
Μαρίνου Αντύπα 38, Ηλιούπολη

Τηλέφωνο: 210 9750060
www.rythmosstage.gr

Ώρα έναρξης: 22.30

Είσοδος: 12€ (με μπύρα ή κρασί)

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια