Η άλλη τσίκνα-Πέμπτη 28 Φλεβάρη …Μια μέρα αφιερωμένη σε όλους τους άλλους ανθρώπους.

Στην τελευταία στροφή του Χειμώνα την Πέμπτη 28 Φλεβάρη και λίγο πριν υποδεχτούμε την άνοιξη γιορτάζουμε την Τσικνοπέμπτη βάζοντας ….φωτιά για το καλό.

Πέρυσι τέτοια εποχή η άλλη τσίκνα έλαβε χώρο στο θέατρο Εμπρός στου Ψυρρή με πλήθος καλλιτεχνών να δίνει το παρών γιορτάζοντας μαζί με το κοινό, τρώγοντας, πίνοντας και διασκεδάζοντας όλοι μαζί, γιατί ο άλλος άνθρωπος είσαι εσύ, είμαι εγώ είμαστε όλοι μας.

Φέτος στο φιλόξενο σπίτι του άλλου ανθρώπου στον Κεραμεικό προσκαλούμε όλους και όλες να κάνουν την άλλη τσίκνα συμμετέχοντας στην τρελοδιασκέδαση, βάζοντας φωτιά στη μιζέρια, στην κατάθλιψη και στην μοναξιά.

Το πάρτυ ξεκινάει νωρίς στις 15:00 με αρκετούς καλλιτέχνες να δίνουν το παρών τονίζοντας και το κοινωνικό πρόσημο που έχει ανάγκη περισσότερο η τωρινή εποχή από κάθε άλλη φορά, φέρνοντας μαζί τα όργανα αλλά και τα καινούργια και πρόσφατα άλμπουμ τους ώστε να τα μοιραστούν «επί σκηνής» με τον κόσμο. Γιατί είναι μια μέρα αφιερωμένη σε όλους τους άλλους ανθρώπους.

Φαγητό 2 ευρώ, ποτό 2 ευρώ ως μικρή συνεισφορά για την ενίσχυση του άλλου ανθρώπου.

Θα υπάρχουν κουτιά οικονομικής ενίσχυσης για να μαζέψουμε τρόφιμα και χρήματα αλλά και φάρμακα για τις ανάγκες της Κοινωνικής Κουζίνας Ο Άλλος Άνθρωπος».

Θα εμφανιστούν θα παίξουν και θα τραγουδήσουν στο αυτοσχέδιο stage του άλλου ανθρώπου οι εξής:

Vasilis Avgerinos/Percar
Κώστας Αγας/Ελλη Συρουχίδου
Γιάννης Παπαγεωργίου
Παναγιώτης Κελάνδριας & οι Αραθελ
Δημήτρης Αρναούτης (συμμετέχει ο Βασίλης Γισδάκης)
Δημήτρης Βεριώνης
Βασίλης Σαλταγιάννης
Παύλος Συνοδινός
Οργάνωση/επικοινωνία: Αλέξανδρος Γερασίμου με τη βοήθεια του …άλλου ανθρώπου.
Σχεδιασμός αφίσας: Ειρήνη Τριανταφυλλίδη
Χώρος: Μ Αλεξάνδρου 122, Κεραμεικός
ώρα έναρξης: 3 το μεσημέρι
Είσοδος ελεύθερη

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια