Μπορεί ο Στέφανος Τσιτσιπάς σήμερα να έχασε από τον ανίκητο σε αυτό το Grand Slam, Ραφαέλ Ναδάλ, αλλά αυτό που έγινε viral σήμερα δεν ήταν τίποτε άλλο από την καινούργια ομάδα στο Facebook που φτιάχτηκε με στόχο να υποστηρίξει τον Στέφανο και μετέδιδε λεπτό προς λεπτό και με μοναδικό τρόπο το σκορ της μονομαχίας.

Η ομάδα Τσιτσιπάς Χούλιγκανς σκέφτηκε πως μπορεί το τέννις να μην έχει τον οπαδισμό που έχει το ποδόσφαιρο, αλλά είναι καιρός να τον αποκτήσει. Έτσι και ο Τσιτσιπάς απέκτησε τους χούλιγκάνς του.

Η ομάδα η οποία φτιάχτηκε προφανώς για να τρολλάρει μας έκανε να γελάσουμε παρά την ήττα από το Ισπανό.

Εδώ ορισμένα από τα καλύτερα τους

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια