Μπορεί προεκλογικά να προσπαθούν να καλύψουν τις ίδιες τους τις θέσεις, να βάζουν άλλους να μιλούν για χάρη τους (Ξαφά, Στουρνάρα), να ενδύονται προβιά ή να προσπαθούν να μπαλώσουν ό,τι είπαν(Βρούτσης), αλλά τα έχουν πει τόσες φορές!

Είτε πρόκειται για το πενθήμερο, είτε για το οκτάωρο, είτε για τους μισθούς και τις συντάξεις, είτε για την ιδιωτικοποίηση της Υγείας και της Παιδείας…

Δεν δήλωναν μέχρι πρόσφατα ανερυθρίαστα πως ήθελαν μείωση των συντάξεων, μείωση του αφορολόγητου;

Για να μην μιλήσουμε για την φαεινή ιδέα του Κυριάκου Μητσοτάκη να νοικιάσουν τα νοσοκομεία μηχανήματα από ιδιώτες και να δώσει το κράτος τους δημόσιους υπαλλήλους για τον χειρισμό τους!

Τώρα πώς θα γίνει αυτό με τις αποχωρίσεις /προσλήψεις στο δημόσιο σε ποσοστό 5/1, μόνον ο Κυριάκος Μητσοτάκης το ξέρει, αν το ξέρει…

Εξάλλου, πρόσφατα ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε ακούσει το παράπονο απολυμένου σχολικού φύλακα μετά την ομιλία του στο 7ο συνέδριο…

«Εσείς ο ίδιος προσωπικά με αποφάσεις σας μας βγάλατε σε διαθεσιμότητα και ανεργία. Είμαι νεοδημοκράτης από το 1989, ποιος ο λόγος την επόμενη ημέρα να ψηφίσω τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος ο ίδιος προσωπικά με έδιωξε και με έβγαλε σε ανεργία;», είχε πει τότε.

Στο βίντεο ωστόσο που ακολουθεί, ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνάντησή του με εκπαιδευτικούς, το 2014 εξανίσταται και λέει: «Γιατί να μην απολυθούν και εκπαιδευτικοί;»

Και όταν οι εκπαιδευτικοί αντιδρούν και του λένε πως τους εκπαιδευτικούς τους χρειαζόμαστε, ο Κυριάκος Μητσοτάκης σχολιάζει με ερώτηση,  εννοώντας πως δεν τους χρειαζόμαστε όλους τους εκπαιδευτικούς.

Πηγή: Documento

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια