Μια ημέρα μετά την ανακοίνωση της αύξησης του κατώτατου μισθού, αλλά και την κατάργηση του υποκατώτατου μισθού, η Μιράντα Ξαφά «χτυπά» με μια ρηξηκέλευτη(;) πρόταση και μια… «υπερβολική» εκτίμηση.

Η πρόταση της κ. Ξαφά, φυσικά δεν είναι άλλη από το να μειωθούν οι μισθοί στο Δημόσιο.

«Ποια η λογική να πληρώνονται περισσότερο στο δημόσιο; Παντού στον κόσμο γίνεται το αντίθετο γιατί στο δημόσιο υπάρχει μονιμότητα ενώ οι του ιδιωτικού δεν ξέρουν τι τους ξημερώνει» δήλωσε χαρακτηριστικά, μιλώντας στο News 24/7.

Όμως δε σταμάτησε εκεί. Η κ. Ξαφά, πρώην στέλεχος του ΔΝΤ μπορεί να προσπάθησε να κρύψει τη διαχρονική της απέχθεια προς οποιοδήποτε μέτρο στρέφεται υπέρ των χαμηλόμισθων, όμως, για μια ακόμη φορά απέτυχε να το καταφέρει.

Έτσι, δε δίστασε να δηλώσει ότι η αύξηση 11% στον κατώτατο μισθό ήταν… υπερβολική.

«Θα έπρεπε να αυξηθεί σε κάποιο βαθμό ο κατώτατος. Ίσως είναι υπερβολικό το 11%», δήλωσε συγκεκριμένα.

 

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια