Ολοκληρώθηκε πριν λίγο η ψηφοφορία στη Βουλή, με την οποία υπερψηφίστηκε η συμφωνία των Πρεσπών.

Υπέρ της συμφωνίας ψήφισαν συνολικά 153 βουλευτές. Από αυτούς, οι 145 είναι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ υπέρ ψήφισαν και οι Σταύρος Θεοδωράκης, Σπύρος Λουκούδης, Κατερίνα Παπακώστα, Έλενα Κουντουρά, Θανάσης Παπαχριστόπουλος, Θανάσης Θεοχαρόπουλος, ο Γιώργος Μαυρωτάς και Σπύρος Δανέλλης.

Παρών δήλωσε ο Γρηγόρης Ψαριανός.

Κατά ψήφισαν η Νέα Δημοκρατία, το ΚΚΕ, το ΚΙΝ.ΑΛΛ και οι φασίστες της Χρυσής Αυγής.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

[fbcomments width="100%" count="off" num="5"]