Στο θέμα της επταήμερης εργασίας, αναφέρθηκε η υποψήφια βουλευτής Μαγνησίας της ΝΔ στο δελτίο ειδήσεων του Alpha, Κατερίνα Πατσογιάννη, δηλώνοντας πως «εμείς μιλάμε για τη δυνατότητα όπου και ο εργαζόμενος θελήσει να εργάζεται επτά ημέρες την εβδομάδα».

Aρχικά η Κατερίνα Πατσογιάννη δήλωσε πως «ποτέ δεν αναφερθήκαμε (σημ: μιλούσε για τη δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη) σε 7ήμερη εργασία, μιλάμε για 7ήμερη λειτουργία μιας επιχείρησης». Ωστόσο στη συνέχεια είπε πως «μιλάμε για δυνατότητα, όπου και ο εργαζόμενος θελήσει να εργάζεται 7 ημέρες την εβδομάδα». «Αν αυτό το δεχθεί οποιοσδήποτε θέλει να μπει σε αυτή την λογική εργασίας, γιατί να του το απαγορεύουμε; Θέλουμε να αφήσουμε τους ανθρώπους να λειτουργήσουν πιο ελεύθερα», τόνισε.

Στη συνέχεια είπε πως η ΝΔ προτάσσει τον «καλό επιχειρηματία» που έχει «ικανοποιημένους τους εργαζόμενους». Όταν της επισημάνθηκε πως αυτό είναι κάπως «θεωρητικό» και δεν μπορεί να βασίζεται στον «καλό» και τον «κακό» επιχειρηματία, η κ. Πατσογιάννη υποστήριξε πως στο πρόγραμμά μας μιλάμε για τη «συμφωνία αλήθειας» με τον επιχειρηματία και ανατρέποντας την θέση που εξέφρασε λίγα δευτερόλεπτα νωρίτερα είπε πως «θα ανοίξουμε τις κάνουλες για τον επιχειρηματία, αλλά θα είμαστε αυστηροί στα εργασιακά».

Η δήλωση της Κατερίνας Πατσογιάννη στο δελτίο ειδήσεων του Alpha, στο 18ο λεπτό.

*Αλιευμένο από το tvxs

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X