Αντιγράφουμε από το προφίλ του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου στο faceboοk (έχει διατηρηθεί ο τρόπος γραφής του γράφοντος):

Χτες το βραδυ στον Πειραιά φασισταριά καμεια δεκαριά την έπεσαν στο αδερφό Yannis Youlountas με αποτέλεσμα να πάει στο νοσοκομείο με χτυπήματα και γεμάτος αίματα μόνο και μόνο επειδή φορούσε την μπλούζα της φαβέλας που έχει γενέθλια και κλείνει 2 χρόνια . Ο Γιάννης μαζί με την ομάδα του είναι αυτός που στηρίζει με Τροφιμα χρηματα τον άλλο άνθρωπο και όχι μόνο εμάς, από πολλές χώρες της Ευρώπης είναι ένα παιδί με μεγαλείο ψυχής που όμοιο του δεν έχω δει , εκτός από τα περαστικά και την σκέψη μου που είναι κοντα του να ξέρει ότι αυτά τα τέρατα είναι γνωστά και θα βρεθούνε

*Αλιευμένο από το kar.org.gr

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X