“Φεστιβάλ 3 Φεγγαριών”
&
«Παίζουμε Οικολογικά & Διαπολιτισμικά»

«Η Κρήτη συναντά την Σμύρνη στη Λέρο»

Γιάννης Κότσιρας, Μάνος Πυροβολάκης,
Fide Köksal, Αρετή Κετιμέ,
Αφεντούλα Ραζέλη, Μαριαστέλλα Τζανουδάκη

Μαρίνα “Evros”, Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015

«Η Κρήτη συναντά την Σμύρνη στη Λέρο» σε μια μεγάλη συναυλία που διοργανώνει το «Φεστιβάλ 3 Φεγγαριών», με την υποστήριξη της δράσης «Παίζουμε Οικολογικά & Διαπολιτισμικά», τη Δευτέρα 27 Ιουλίου στη Μαρίνα «Evros», με τη συμμετοχή αγαπημένων καλλιτεχνών. Ο Γιάννης Κότσιρας, ο Μάνος Πυροβολάκης, η Fide Köksal, η Αρετή Κετιμέ, η Αφεντούλα Ραζέλη, η Μαριαστέλλα Τζανουδάκη και σημαντικοί σολίστες μουσικοί θα προσφέρουν μια μοναδική βραδιά, με μαγευτικό σκηνικό τη θάλασσα και το φεγγάρι στο πανέμορφο νησί της Λέρου.

Kotsiras photo Αφορμή γι΄ αυτό το μουσικό ταξίδι στην Κρήτη και στη Σμύρνη, αποτελούν τα μουσικά θέματα των videos της δράσης «Παίζουμε Οικολογικά και Διαπολιτισμικά» – του Ερωτόκριτου, στο οποίο συμμετείχαν 77 καλλιτέχνες και του δεύτερου video, που θα κυκλοφορήσει μέχρι τέλος του χρόνου, και αφορά τη Σμύρνη, με τη συμμετοχή περισσότερων από 100 καλλιτεχνών.

Areti_Ketime

Παράλληλα, οι ιστορικοί δεσμοί μεταξύ των δύο σημαντικών αυτών τόπων είναι πολύ έντονοι και αυτό θα αναδειχθεί στη συναυλία, καθώς θ΄ ακουστούν αγαπημένα τραγούδια που μας συγκινούν και μας συντροφεύουν σε κάθε στιγμή της ζωής μας, σε ένα ξεχωριστό πάντρεμα!

July_afisa-Leros-PZO

Τη δικό τους στίγμα στο μουσικό αυτό ταξίδι θα δώσουν οι εξαιρετικοί σολίστες:

Πάνος Δημητρακόπουλος – κανονάκι
Γιώργος Μαρινάκης – βιολί
Κώστας Μερετάκης – κρουστά
Νίκος Μέρμηγκας – νυκτά έγχορδα
Μιχάλης Ορφανίδης – τύμπανα
Δημήτρης Πάντος – κιθάρα
Παντελής Στόικος – τρομπέτα
Τάκης Φραγκούς – κοντραμπάσο
Στέλιος Φραγκούς – πιάνο

Μαζί μας ο συνθέτης Τάκης Φαραζής, ενορχηστρωτής του δεύτερου video της δράσης «Παίζουμε Οικολογικά & Διαπολιτισμικά».

Από τη Λέρο συμμετέχουν ο Αντώνης Νταλαρής, ο Γιάννης Καλογερόπουλος και η Φλώρα Γεωργά.

Υπεύθυνος ορχήστρας: Τάκης Φραγκούς
Επιμέλεια ήχου: Θανάσης Γκίκας
Φωτισμοί: Γιάννης Χριστοδουλάκης
Σκίτσα: Soloup

LOGO PZO FINAL-ΔΙΑΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΑ

Κατά τη διάρκεια της συναυλίας θα προβάλλονται πλάνα και backstage υλικό από τα videos της δράσης «Παίζουμε Οικολογικά & Διαπολιτισμικά». Η εκδήλωση θα έχει καθαρά συμβολικό χαρακτήρα, υπερτονίζοντας το σεβασμό στη διαφορετικότητα και την προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, αξίες που πρεσβεύουν το “Φεστιβάλ 3 Φεγγαριών” και η δράση “Παίζουμε Οικολογικά & Διαπολιτισμικά”.

Συνδιοργάνωση: Περιφέρεια Ν. Αιγαίου
Κύριος χορηγός: Μαρίνα «Evros»

Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015
Ώρα: 21:00

Μαρίνα «Evros» – Τεμένια Λέρου

Trailer συναυλίας
paizoumeoikologika.org
www.facebook.com/Paizoume.Oikologika

F3F_Leros

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X