Περισσότερο κόσμο από κάθε άλλη φορά τις τελευταίες μέρες είχε χτες το Σύνταγμα. Η πλατεία και οι γύρω δρόμοι γέμισαν από κόσμο, με τους διαδηλωτές υπέρ του “ΟΧΙ” στο δημοψήφισμα να είναι περισσότερο απλοί και λαϊκοί, σε σχέση με την τυποποιημένη στα κινηματικά πλαίσια στάση που είδαμε άλλες φορές.

Εκτός της διαδήλωσης, πραγματοποιήθηκε συναυλία που μεταδιδόταν ζωντανά από τον ραδιοφωνικό σταθμό Στο Κόκκινο 105.5. Συμμετείχαν πολλοί καλλιτέχνες όπως ο Απόστολος Ρίζος, ο Δημητρής Πουλικάκος (εμφανίστηκε τελευταίος και καλύτερος), ο Θέμης Ανδρεάδης, η Φωτεινή Βελεσιώτου, οι Magic De Spell και άλλοι γνωστοί καλλιτέχνες.

2

4

5

6

8

10

11

12

20

nai

apostolos rizosjpg

poylikakos

magic  de spell

Θέμης Ανδρεάδης

Φωτεινή Βελεσιώτου

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X