Επεισόδια σημειώθηκαν για αρκετή ώρα στα Εξάρχεια, μεταξύ αναρχικών και αστυνομίας. Είχε προηγηθεί πορεία αναρχικών, που ζητούν μεταξύ άλλων την κατάργηση των φυλακών τύπου Γ’ και την απελευθέρωση του Σάββα Ξηρού. Τα επεισόδια έλαβαν χώρα κυρίως στη Στουρνάρη, από όπου προέρχονται και τα παρακάτω στιγμιότυπα, που κατέγραψε με το φακό του ο Μάριος Λώλος.

exarh

exarh2

exarh3

exarh4exarh5exarh6exarh7exarh9

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια