Αντικυβερνητικά συνθήματα, πανό ενάντια στο νέο ανασφαλιστικό, πολύς κόσμος και συγκρούσεις μεταξύ αντιεξουσιαστών και αστυνομίας συνέθεσαν το σκηνικό των διαδηλώσεων που έγιναν στο πλαίσιο της σημερινής γενικής απεργίας. Παρακάτω, στιγμιότυπα από τις κινητοποιήσεις, όπως αυτά καταγράφηκαν από τον φακό του Μάριου Λώλου.

apergia2

 

apergia3

 

apergia4

 

apergia5

 

apergia6

 

apergia7

 

apergia9

 

apergia10

 

apergia11

 

apergia12

 

apergia13

 

apergia14

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X