Το δικό του μήνυμα για την ανάρτηση της Athens Voice έστειλε χτες από τη σκηνή του αντιρατσιστικού φεστιβάλ ο μουσικός Φώτης Σιώτας.

Μετά το τέλος του προγράμματος που είχε ετοιμάσει μαζί με τον Πέτρο Μάλαμα, θέλησε να αποχαιρετίσει το κοινό, με ένα μήνυα ενάντια στον φασισμό, αλλά και σε δημοσιογραφικές μεθόδους που τον θρέφουν.

«Εκτός από τους φασίστες γαμιούνται και τα τρέντι έντυπα», είπε ο Φώτης Σιώτας και το πλήθος, όπως ήταν αναμενόμενο, τον καταχειροκρότησε.

Στο ίδιο αντιρατσιστικό και αντιφασιστικό πνεύμα συνέχισαν αμέσως μετά οι Χαΐνηδες. «Το αντίδοτο στον ρατσισμό δεν είναι τίποτα άλλο από την αισθητική. Την πραγματωμένη αισθητική κάθε στιγμή», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Αποστολάκης.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X