Με πορεία μέχρι το Σύνταγμα και συγκέντρωση έξω από το σημείο που δολοφονήθηκε, τίμησαν τον Ζακ Κωστόπουλο πολλοι/ες σήμερα το απόγευμα. Διαδήλωσαν για έναν κόσμο που μας χωρά όλους/ες, ενάντια στον ρατσισμό, τις μάτσο συμπεριφορές και γενικότερα τις συντηρητικές αντιλήψεις και αντιδράσεις. Η κινητοποίηση είχε παλμό και έστειλε ισχυρό μήνυμα απέναντι στη μισαλλοδοξία.

Ξεχωριστά στιγιότυπα κατέγραψε με τον φωτογραφικό φακό του ο Μάριος Λώλος.

 

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X