Στο βίντεο που συνοδεύει το ιστορικό τραγούδι που έμαθε όλη η Ελλάδα χάρη στον παπά του λεωφορείου και έγραψε κάποτε στα μικράτα της η Μαριγώ Μπούρη, εμφανίζεται χάρτης με το όνομα Macedonia πάνω από τα σύνορα της μίας, ελληνικής και μοναδικής Μακεδονίας.

Το βίντεο είναι ξεκάθαρο ότι βεβηλώθηκε. Σε καμία περίπτωση δεν οφείλεται σε ένα ακόμη τραγελαφικό λάθος των μακεδονομάχων μας.

Το σχετικό -διαβολικό- printscreen 

 

Το τραγούδι με παπά

 

Το τραγούδι χωρίς παπά

 

 

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X