Το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου το 3pointmagazine βρέθηκε στο Ηράκλειο της Κρήτης για ένα «συλλογικό αντάμωμα» με τους φίλους από το νησί. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο «Μαύρο Κάτη» και στο «mixtape» στη στοά Αγίου Μηνά 2.

Μαζί μας ήταν: ο εκδοτικός οίκος Παράξενες Mέρες, η Ξύλινη Tabya και η Φωτογραφική Ομάδα του Πανεπιστημίου Κρήτης. Πραγματοποιήθηκε μια ζεστή κουβέντα για το εγχείρημα κάθε συλλογικότητας και στη συνέχεια απολαύσαμε το Δημήτρη Παγωμένο με τους μουσικούς του Νίκο Βογιατζάκη, Νίκο Παγωμένο, Άρη Τερζάκη, Αλέξανδρο Κανακάκη και τον Sneakyblackbird κυρίως σε δικά τους τραγούδια που θα κυκλοφορήσουν τις επόμενες μέρες.

Η βραδιά ήταν όμορφη κι ελπιδοφόρα! Γιατί σ’ αυτούς τους δύσκολους καιρούς κάθε αντάμωμα, κάθε σμίξιμο με ανθρώπους ευαισθητοποιημένους που πιστεύουν ακόμα στη δύναμη της τέχνης, της κουβέντας, της παρέας, μπορεί να αποτελέσει ένα σκαλοπάτι και μια ελπίδα για να πάμε πιο πάνω και να γίνουμε καλύτεροι!

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας! Η παρουσία όλων είναι υπεύθυνη για αυτό το όμορφο αποτέλεσμα! Ευχαριστούμε που δεχτήκατε την πρόσκληση και αγκαλιάσατε το 3pointmagazine!

Καλή αντάμωση!

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια