Η 4η Μαΐου για πολλούς είναι μια φυσιολογική μέρα, αλλά όχι για τους φαν των ταινιών Star Wars του George Lucas καθώς θεωρείται ως η επίσημη Star Wars Day (“May the fourth be with you”). Στα πλαίσια της μέρας αυτής, μέλη της 501st Legion: Capital City Garrison, που είναι μια παγκόσμια costuming οργάνωση με θέμα τις ταινίες Star Wars με έδρα τον Καναδά, συμμετείχαν σε μια ιδιαίτερη φωτογράφηση για να βοηθήσουν τα ζώα της φιλοζωικής Ottawa Humane Society να βρουν ένα μόνιμο σπίτι.

Στον φακό του Rohit Saxena, για λογαριασμό της Ottawa Humane Society, πόζαραν με σκυλιά, γατιά, κουνέλια και ινδικά χοιρίδια, ντυμένοι σαν μερικούς από τους γνωστούς χαρακτήρες του κόσμου του Star Wars.

star wars pets 1

star wars pets 2

star wars pets 3

Μπορείτε να δείτε περισσότερες φωτογραφίες στο Flickr

Πηγή: Petapixel.com

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X