Πόσο πιο όμορφοι θα ήταν οι δρόμοι των πόλεων αν ήταν πλημμυρισμένοι με βιβλία αντί για αμάξια;

Αυτό σκέφτηκε μια ομάδα καλλιτεχνών στον Καναδά και αποφάσισε να μετατρέψει τον πιο πολυσύχναστο δρόμο του Τορόντο σε ένα τεράστιο ποτάμι…από βιβλία!

10.000 βιβλία τοποθετήθηκαν στην Hagerman Street δημιουργώντας ένα πανέμορφο θέαμα. Για να δημιουργηθεί αυτό το σκηνικό χρειάστηκαν 50 εθελοντές και 12 ολόκληρες μέρες.

 

Δείτε φωτογραφίες:

 

Watch the installation slowly disappear in the video below:

 

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X