Ερασιτέχνης φωτογράφος απαθανάτισε το σπάνιο φαινόμενο της χιονόπτωση στην έρημο Σαχάρα, το οποίο είχε να συμβεί 40 σχεδόν χρόνια.

Σύμφωνα με τον independent, ο Karim Bouchetata αποτύπωσε τα χιόνια στη μικρή πόλη Ain Sefra στην Αλγερία, η οποία βρίσκεται στα βουνά Άτλας στη βόρεια πλευρά της ερήμου.

Στις φωτογραφίες του βλέπουμε ένα λεπτό στρώμα χιονιού πάνω στους αμμόλοφους το οποίο διατηρήθηκε για μία ημέρα.

Τελευταία φορά που χιόνισε στην συγκεκριμένη πόλη ήταν το 1979, όταν μισή ώρα χιονοθύελλας σταμάτησε την κυκλοφορία.

Το είδαμε πρώτα εδώ.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X