Μη μπουκώσεις με έξτρα μελομακάρονα τα -ήδη ένα βήμα πριν τη παχυσαρκία- παιδιά σου αλλά δώσ’ τα στην πολύτεκνη οικογένεια στη πολυκατοικία σου.

Μη πετάξεις μη μισή γαλοπούλα επειδή έχεις χλαπακιάσει ένα σωρό, άλλα δώσ’ την σε εκείνον τον τύπο που ξέρεις πως κοιμάται στο παγκάκι της πλατείας κι ας μην του έδινες σημασία τόσο καιρό.

Στο ήδη τριώροφο από τα ψώνια καρότσι του σούπερ μάρκετ πρόσθεσε και ένα κουτί γάλα για το κοινωνικό παντοπωλείο της πόλης σου.

Γιατί αυτό σημαίνει Χριστούγεννα! Χρόνια Πολλά!

Μάγδα

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια