“Χρυσή κλωστή και βελονιά” με τον Νικήτα Βοστάνη

Ο Νικήτας Βοστάνης συναντά τον Σταύρο Κουγιουμτζή

Κυριακή 22 Νοεμβρίου στο “Ρυθμός Stage”

Συμμετέχουν οι Κώστας Μάντζιος, Ηλίας Μαρούδας,
Κατερίνα Ευγενικού και Ιουλία Καραπατάκη

Την Κυριακή 22 Νοεμβρίου στο “Ρυθμός Stage” θα πραγματοποιηθεί η μουσική παράσταση του Νικήτα Βοστάνη “Χρυσή κλωστή και βελονιά” με τραγούδια δικά του αλλά και του αγαπημένου του συνθέτη Σταύρου Κουγιουμτζή που φέτος κλείνει 10 χρόνια από το θάνατό του.

Το 2004 ο Νικήτας Βοστάνης ξεκίνησε την πορεία του στο τραγούδι αλλά και στη δισκογραφία με το cd “Τέρμα το γκάζι” που εντελώς συμπτωματικά το είχε αφιερώσει στον Σταύρο Κουγιουμτζή. Έκτοτε ηχογραφήθηκαν άλλα 3 cd με πιο πρόσφατο το “Εδώ Αλεξάνδρεια” σε συνεργασία με τον διακεκριμένο στιχουργό Μιχάλη Μπουρμπούλη, ο οποίος σε συνεργασία με τον Σταύρο Κουγιουμτζή έγραψε τα πρώτα του τραγούδια.

Αυτή λοιπόν η συνάφεια του Αλεξανδρειανού Νικήτα Βοστάνη με τον Σταύρο Κουγιουμτζή οδήγησε στη δημιουργία αυτής της μουσικής παράστασης. Ένα νοητό ταξίδι από την Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου έως τη Θεσσαλονίκη, γεμάτο μουσικές και τραγούδια.

Επίσης θα διαβαστούν 3 ποιήματα της Ειρηάννας Παλιτάκη από τον ηθοποιό Βασίλειο Ξυδάκη από την ποιητική συλλογή “Ιερός έρωτας”.

Συμμετέχουν οι Κώστας Μάντζιος, Ηλίας Μαρούδας, Κατερίνα Ευγενικού, Ιουλία Καραπατάκη καθώς και εξαμελής ορχήστρα. Τη μουσική επιμέλεια υπογράφει ο Μωυσής Ασέρ.

Ρυθμός Stage
Κυριακή 22 Νοεμβρίου
Μαρίνου Αντύπα 38, Ηλιούπολη
Τηλέφωνο: 210 9750060
Ώρα έναρξης: 21.30

Είσοδος: 12€ (με μπύρα ή κρασί)

αφίσα Βαστάνης

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

[fbcomments width="100%" count="off" num="5"]