Θα γινόταν κι αυτό. Μετά τις τελευταίες εξελίξεις με τον NBAer της Εθνικής και τη μη συμμετοχή του, ένας ολόκληρος οχετός ξεχύθηκε για να βγάλει προς τον παιχταρά το ρατσιστικό και ξενοφοβικό μίσος που τόσο καιρό δε μπορούσε να εκφράσει. Έβγαλαν από μέσα τους αυτά ήθελαν να εκφράσουν και καταπιεζόντουσαν.

Η δε ναζιστική οργάνωση Χρυσή Αυγή ποτέ δεν κρύφτηκε. Είναι καταγεγραμμένη η περίσταση που ο υπόδικος φύρερ Μιχαλολιάκος μαζί με το αρχιτσιράκι του Ηλία Κασιδιάρη προσπαθεί να αναπτύξει το γιατί ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι βασικά ένας “μαύρος βάρβαρος“.

Με βάση όλα αυτά, αναμενόμενο το ότι Χρυσαυγίτες πήγαν και έβαψαν το όνομα της συμμορίας τους πάνω από το γκραφίτι του Γιάννη Αντετοκούνμπο με το οποίο τον τίμησαν στο πρώτο μπασκετάκι που έπαιξε στα Σεπόλια. Προσπαθούν να βγουν μπροστά από τις εξελίξεις μάλλον.

 

Πηγή: Luben

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X