Ο κιθαρίστας και βασικός συνθέτης των AC/DC από την ίδρυσή τους μέχρι σήμερα, ο άνθρωπος σήμα κατατεθέν της μπάντας με την χαρακτηριστική σχολική εμφάνιση, αυτός που επηρέασε γενιές νέων κιθαριστών, ο Άνγκους Γιανγκ έγινε σήμερα 60 χρονών!

Γεννήθηκε στην Γλασκόβη της Σκοτίας, το 1955, και είναι ο μικρότερος από τα οχτώ παιδιά της οικογένειάς του, η οποία μετακόμισε στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας το 1963. Το πρώτο όργανο του μικρού Άνγκους ήταν ένα μπάντζο. Στη συνέχεια, έπιασε στα χέρια του μια μεταχειρισμένη ακουστική κιθάρα, ενώ το 1970 αγόρασε την πρώτη του Gibson SG. Στα 18, μαζί με τον αδερφό του, Μάλκολμ Γιανγκ, και μουσικούς της γύρω περιοχής σχηματίζει τους AC/DC και ο μύθος αρχίζει…

Εμείς λέμε “Χρόνια Πολλά” στο “αληθινό τέρας της ροκ” μέσα από δύο βίντεο που θα απολαύσουν οι φαν του:

ΥΓ. Υπεύθυνη για την κλασσική πλέον εμφάνισή του πάνω στην σκηνή -σχολικό τζάκετ, σορτσάκι και γραβάτα- είναι η  αδερφή του, η οποία του τα πρότεινε.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X