Λίγα ξύλα, αρκετή καλή διάθεση και κάμποσες ώρες δουλειάς έδωσαν σπίτι σε μία άστεγη γυναίκα που για καιρό κοιμόταν στους δρόμους.

Ένας άνδρας από το Los Angeles των Η.Π.Α αποφάσισε να χτίσει ένα ξύλινο σπίτι για μία άστεγη γυναίκα της γειτονιάς του. Το βίντεο που έφτιαξε δείχνοντας όλη την προσπάθειά του αλλά και την αντίδραση της γυναίκας είναι πολύ συγκινητικό και μας δείχνει ότι μικρές πράξεις είναι σε θέση να αλλάξουν ολοκληρωτικά τη ζωή κάποιου άλλου.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια