Από το «μαζί τα φάγαμε» και το παραλήρημα του περί επέμβασης του στρατού στα Εξάρχεια, ήρθε και το χυδαίο σεξιστικό σχόλιο σε παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ.

Δεν περιμέναμε και τίποτε καλύτερο από τον Θεόδωρο Πάγκαλο, αλλά στην πιο πρόσφατη δημόσια εμφάνισή του κατάφερε  να φτάσει στο πικ της χυδαιότητας. Σε ένα άνευ προηγουμένου σεξιστικό παραλήρημα, στο κλείσιμο της εκπομπής του ΣΚΑΪ που τον «φιλοξενούσε», είπε με περισσό θράσος και «μάτσο» αηδιαστικό ύφος: «Να ολοκληρώσω μαζί σας ή με την κα Αναστασοπούλου; Προτιμώ με την κα Αναστασοπούλου».

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X