Στα πλαίσια της καμπάνιας ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης σχετικά με τη δίκη της Χρυσής Αυγής, το Παρατηρητήριο για τη δίκη της Χρυσής Αυγής (Golden Dawn Watch) δημοσιοποιεί το τρίτο video.

Πολλοί από τους μάρτυρες που έχουν καταθέσει ως τώρα στη δίκη της Χρυσής Αυγής, λένε στις καταθέσεις τους ότι οι οργανωμένες επιθέσεις κατά μεταναστών, προσφύγων αλλά και ελλήνων πολιτών σε γειτονιές της Αθήνας όπως ο Άγιος Παντελεήμονας, μειώθηκαν σημαντικά μετά τη δίωξη της ηγεσίας και των στελεχών της.

Μέσα από αυτό το πρίσμα, το 3ο βίντεο της καμπάνιας ενημέρωσης του Golden Dawn Watch με τίτλο «Χωρίς τη Χρυσή Αυγή οι γειτονιές μας είναι καλύτερες» αντιπαραβάλει αυτές τις δύο πραγματικότητες.

«Η δίκη συνεχίζεται. Ενημερώσου»

Περισσότερα βίντεο από το Golden Dawn Watch εδώ.

 

Διαβάστε ακόμη:

«Τέλος χρόνου. Πάμε»: το νέο βίντεο από το Golden Dawn Watch

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια