«Αναστατώθηκες φασίστα; Άντε γεια!» η απάντηση της Μαρίνας Σάττι στους φασίστες που σχολίασαν τη φωτογραφία της στο instagram με τον κ. Mirza από το Πακιστάν που τραγουδούσε στην Ομόνοια “Θα σπάσω κούπες…”

Μπορεί η Μαρίνα Σάττι να απολαμβάνει μια τεράστια εμπορική επιτυχία μετά τη “Μάγισσα”, ωστόσο αυτό δεν την εμπόδισε να “χαλάσει” όσους απάντησαν με ρατσιστικά σχόλια σε ανάρτησή της στο instagram.

H δημοφιλής τραγουδίστρια απάντησε με νέα ανάρτηση απαντώντας σε όσους σχολίασαν ρατσιστικά την ανάρτησή της με τη φωτογραφία με τον κ. Mirza από το Πακιστάν που τον άκουσε τυχαία στην Ομόνοια να τραγουδάει το “Θα σπάσω κούπες”, το πρώτο τραγούδι-διασκευή με το οποίο έγινε ευρύτερα γνωστή.

Η αναάρτησή της στο instagram:

«Όταν το #instagram σου κατεβάζει τα posts επειδή είναι προκλητικά αλλά δεν αντέχεις να μην τα ξανανεβάσεις…

Αναστατώθηκες (διπλά) φ*****α που ανέβασα φωτογραφία με τον κύριο Mirza; ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ σε όσους σχολιάζουν “γ*** τους Μου*********ς” αλλά ευτυχώς εσείς που κατακρίνετε αυτή τη στάση είστε πολλοί πολλοί περισσότεροι και σας ευχαριστώ.”

Περπατούσα προχθές στην Ομόνοια κι ακούω κάποιον να τραγουδάει “θα σπάσω κούπες, αμάν, αμάν”. Γυρνάω και βλέπω τον κύριο Mirza να μου χαμογελάει. “Είμαι από το Πακιστάν και σ’ ακούω κάθε βράδυ πριν κοιμηθώ”. Και μετά γίναμε πολλοί…

Για κάτι τέτοια ΜΝ ζω!!! ✌».

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια