Το δικό του αντιφασιστικό μήνυμα έστειλε μέσω του instagram ο πρώην βασικός αμυντικός της ΑΕΚ Όγκνιεν Βράνιες και νυν ποδοσφαιριστής της βελγικής Άντερλεχτ. Ο Βόσνιος ποδοσφαιριστής ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό μια εικόνα με τον Παύλο Φύσσα και σβησμένη τη σβάστικα με σύνθημα “Ο Παύλος ζει, τσακίστε τους ναζί”. Μέσα σε πολύ λίγες ώρες η ανάρτηση έγινε viral, δείγμα ότι ο κόσμος έχει ανάγκη από τους ανθρώπους του ποδοσφαίρου να εκφραστούν πάνω σε πολιτικά ζητήματα και ειδικότερα να πάρουν θέση απέναντι σε φαινόμενα όπως ο εκφασισμός της κοινωνίας.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια