Αναδημοσιεύουμε τη σπουδαία δουλειά του Βoston με τη συγκεντρωμένη παράθεση φωτογραφικών ντοκουμέντων από τις ημέρες της εξέγερσης, που ακολούθησαν τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

5.000 άνθρωποι αποχαιρετούν τον Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο. Πλέον επί των άλλοτε οδών Τζαβέλλα και Μεσολογγίου υπάρχει το όνομά του.

Εδώ ο Επαμεινώνδας Κορκονέας, δολοφόνος του 15χρονου μαθητή, λίγο πριν μπει στο γραφείο του Εισαγγελέα στην Αθήνα.

Το εσωτερικό υποκαταστήματος τράπεζας.

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Σύνταγμα γίνεται παρανάλωμα του πυρός.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X