Πολλοί ήταν αυτοί που πριν, κατά την διάρκεια και μετά τις διαδηλώσεις για τη μνήμη της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου παρατήρησαν την έντονη παρουσία ασφαλιτών. Ειδικότερα μετά το τέλος της πορείας και στην αρχή των συγκρούσεων στα Εξάρχεια, ομάδες ασφαλιτών ντυμένοι με κουκούλες και κρυμμένα τα χαρακτηριστικά τους άρχισαν να ανεβαίνουν προς τα Εξάρχεια με τα ΜΑΤ να ανοίγουν τον δρόμο. Στο βίντεο που ανέβασε το «Κόκκινο 105,5» ομάδα 30-40 ασφαλιτών που είχε κατευθυνθεί στην Στουρνάρη, όπου γινόταν επεισόδια και συγκρούσεις, επιστρέφει και δίνει αναφορά στον διμοιρίτη.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια