Πριν ενάμιση χρόνο κάποιοι λέγανε ότι αυτά συμβαίνουν μόνο στην Ελλάδα. Σήμερα βλέπουμε και τον υπόλοιπο Ευρωπαικό Νότο να αντιστέκεται με τον ίδιο τρόπο, να κατεβαίνει στους δρόμους, να φωνάζει τα ίδια συνθήματα, να τρώει το ίδιο ξύλο και τα ίδια χημικά, να βιώνει τα ίδια βάρβαρα μέτρα και να διαδηλώνει εναντίον τους. Ισπανία, Ιταλία, Πορτογαλία, Ελλάδα εκατομμύρια φωνές ενώθηκαν σε μια απεργία και οι εικόνες μιλούν από μόνες τους.

APTOPIX Spain General Strike

dem2

dem3

error

dem4

 

 

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X