Ο Σήφης πέθανε από το κρύο. Ο Σήφης το διάσημο ερπετό δεν βολτάρει πια στα ποτάμια της Κρήτης και τα social media θρηνούν. Άλλοι δεν μπορούν να νηστέψουν, άλλοι θυμήθηκαν τον Λουκάνικο.  Μαζέψαμε τα καλύτερα σχόλια και σας τα παρουσιάζουμε. Αιωνία η μνήμη του κροκόδειλου.

Ο Σήφης ο κροκόδειλος δεν πέθανε απ’ το κρύο. Αυτοκτόνησε γιατί ήταν καταθλιπτικός, γκέι και με μυωπία. Μαζί του στο θάνατο πήρε 39 ψάρια και 12 πάπιες.

Posted by Dimitris Tsirkas on Δευτέρα, 30 Μαρτίου 2015

 

 

 

 

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X