Το παιχνίδι με το φαγητό είναι μια συνήθεια κυρίως των παιδιών που οι γονείς του συνηθίζουν να κατακρίνουν. Η Tisha Cherry αντίθετα, όχι μόνο δεν το κατακρίνει, αλλά λατρεύει να δίνει σχήματα και μορφές στα γεύματα της, μετατρέποντάς τα σε έργα τέχνης.

Χρησιμοποιώντας μόνο την φαντασία της και το φαγητό της, εμπνευσμένη από την ποπ κουλτούρα μεταμορφώνει το κρέας με ρύζι στην μορφή του Bob Marley!

 1 (1) 2 (1)

Η Tisha δεν είναι καλλιτέχνης στο επάγγελμα, το πρωί δουλεύει ως νοσοκόμα και της αρέσει να φαντάζεται ότι σερβίρει ένα από τα έργα της στους ασθενείς της.

 3 (1)

4 (1)

 Όλα ξεκίνησαν όταν πριν δυο χρόνια «είδε» στο πιάτο της να σχηματίζεται η μορφή του Bart από τους Simpsons. Από τότε κάθε φορά που κοιτάει τα πιάτο της, φαντάζεται και μια νέα δημιουργία.

5

6

Έτσι συνδύασε δυο μεγάλες της αγάπες: το φαγητό και την τέχνη.

 7

8

Τα υλικά για τη δημιουργίες της τα βρίσκει μα που αλλού φυσικά… στην κουζίνα της και άμα δεν έχει έμπνευση απλά μαγειρεύει για τον εαυτό της και περιμένει να της έρθει η ιδέα.

 9

 10

Και άμα κάνει κάποιο λάθος; Απλά το τρώει! Γιατί σε αυτήν την μορφή τέχνης δεν υπάρχουν λάθη αλλά νόστιμές εμπειρίες.

12

11

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια