H «Παμπειραϊκή Πρωτοβουλία Υποστήριξης Προσφύγων και Μεταναστών– Refugees Welcome to Piraeus!» και ο ρ/σ 105,5 Στο Κόκκινο διοργανώνουν συναυλία για τους πρόσφυγες στο Λιμάνι του Πειραιά, την Κυριακή 20 Μαρτίου, στις 12 το μεσημέρι, στον χώρο έξω από την Πύλη Ε2.

Ονομάσαμε τη συναυλία μας «ΑΝΟΙΞΗ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ», γιατί αυτή είναι η δικιά μας Άνοιξη: μια γιορτή φιλοξενίας, αλληλεγγύης, υποδοχής και αποδοχής του «άλλου», που είναι τόσο δικός μας…

Συμμετέχουν το συγκρότημα «ENCARDIA», το Συριακό συγκρότημα «AL MAHABBA» και ο αγαπημένος των νέων του Αφγανιστάν και διωκόμενος από τους Ταλιμπάν, ΜΟΥΣΑΟΥΪΡ ΡΟΣΧΑΝ. Μια ημέρα που συμπίπτει με την Πρωτοχρονιά των Αφγανών, δίνουμε, για πρώτη φορά, μετά την Οδύσσειά του βήμα στον Μουσαουϊρ Ροσχάν, που διασώθηκε και μένει στο κέντρο φιλοξενίας Ελληνικού.

Γιατί Λιμάνι σημαίνει άνοιγμα, νέο ξεκίνημα, ελπίδα για τους ανθρώπους που πήραν τη γενναιότερη -και τραγικότερη- απόφαση στη ζωή ενός ανθρώπου: να εγκαταλείψουν την πατρίδα τους για να σώσουν τη ζωή τους.

Αντί εισιτηρίου, τρόφιμα μακράς διάρκειας για το φαγητό που μαγειρεύουμε καθημερινά στις χιλιάδες των ανθρώπων που βρήκαν καταφύγιο στο Λιμάνι του Πειραιά.

Σάς περιμένουμε!

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

[fbcomments width="100%" count="off" num="5"]