Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε στο συλλαλητήριο της Κυριακής στο Σύνταγμα η παρουσία ενός μελαμψού άνδρα με την ελληνική σημαία να συγκρούεται με τα ΜΑΤ.

Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έσπευσαν να τον βαπτίσουν «Αφρικανό» λόγω του χρώματος του δέρματος του και το γεγονός ότι βρέθηκε στην πρώτη γραμμή των επεισοδίων.

Το μυστήριο τελικά έλυσε ο ίδιος που αποκάλυψε ότι είναι Ελληνας, κάτοικος Νάουσας και ονομάζεται Δημήτρης Ανθρακέας.

Αρχικά σχολίασε ο ίδιος σε ανάρτηση στα social media ότι είναι Ελληνας, Μακεδόνας και δεν έχει καμία σχέση με αφρικανική καταγωγή.

Αναλυτικά: «Δεν ισχύει για όσους με γνωρίζουν προσωπικά απευθύνομαι σε μια πολλή μεγάλη μερίδα ανεγκέφαλων ατόμων. Είστε τόσο ηλίθιοι όλοι σας γνήσιος ορθόδοξος χριστιανός είμαι μακεδόνας γνήσιος απόγονος του μέγα Αλεξάνδρου γεννημένος το 1973 από έλληνες γονείς γέννημα θρέμα ναουσαίος από την ηρωική πόλη της Νάουσας μπείτε στο προφίλ μου να δείτε δεν είμαι μαροκινός μπακλαντεσιανός, ούτε αφρικανός ιρακινός που βγήκα μπροστά για έναν σκοπό και μόνο να κάνω ως ελληνας το καθήκον μου το χρέος μου απέναντι στην πατρίδα βόρειο ήπειρο, θράκη, Κύπρο, κωνσταντινούπολη, Εύξεινος πόντος, παράλια μικρά ασία …..ραγιάδες προσκυνημένοι εσείς και τα παιδιά σας και των παιδιών σας παιδιά όχι 400 χρόνια θέλετε και λίγα σας έβαλα που το μόνο που κάνετε είναι να πέρνετε θέση και να κράζετε κάποιον που δεν ξέρετε και κάτι ακόμη δεν είμαι χρυσαυγίτης ούτε αριστερούς ούτε δεξιός δεν ανήκω σε κανένα κόμμα προσκυνώ την πατρίδα μου τους νεκρούς της τον χριστό ως θεό μου πράγμα που εσείς δεν έχετε».

Μάλιστα, στο προφίλ του χρήστη στα social media με το όνομα «Δημήτρης Ανθρακέας» υπάρχει φωτογραφία του από τα επεισόδια τραβηγμένη λίγο μετά τη σύγκρουση του με τα ΜΑΤ, στην οποία υπάρχουν σχόλια από δυο συγγενικά του πρόσωπα, που τον αναγνωρίζουν και σχολιάζουν από κάτω.

Οι φωτογραφίες του ίδιου από το Facebook

 

Πηγή: ellinikahoaxes.gr

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

[fbcomments width="100%" count="off" num="5"]