Μετά τις 18:00 το απόγευμα, ξαφνικά η Αθήνα γέμισε με ζόμπι και χαρακτήρες ταινιών τρόμου στα πλαίσια του Zombie Walk Athens. Η “ανάσταση” των “νεκροζώντανων” ξεκίνησε από το Σύνταγμα και έσπειρε τον τρόμο στην Ερμού μέχρι που κατέληξε στο Μοναστηράκι για το μεγάλο Street Party. Κι σαν μη έφταναν όλα αυτά για τους περαστικούς , είχαν να αντιμετωπίσουν και τους φασαριόζους και τραγόμορφους Κουρδινάριους που ήρθαν από τον Δίστομο στα πλαίσια του αποκριάτικου προγράμματος του Δήμου Αθηναίων.

zompi_apockalypse_3

zompi_apockalypse_6

zompi_apockalypse_7

zompi_apockalypse_8

zompi_apockalypse_10

zompi_apockalypse_11

zompi_apockalypse_12

zompi_apockalypse_13

 

zompi_apockalypse_1

kourdinarioi_1

kourdinarioi_2

 

Φωτογραφίες:Κίμωνας-Αλέξης Κοκκινάρης

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

[fbcomments width="100%" count="off" num="5"]